Zonnestroompanelen in Nederland

duurzaamheid achter de meter

Zakelijk

Achter Zonnestroom staat een oer-Nederlands bedrijf dat al 13 jaar zonnestroomsystemen installeert in Amsterdam en wijde omgeving. Zonnestroom plaatst alleen de hoogste kwaliteit zonnepanelen met fabrieksgarantie, en met daarchter een prima, robuuste en correct gedimensioneerde omvormer. Alle zonnestroomsystemen worden samen met de client ontworpen en daarna door gekwalificeerde werknemers van Zonnestroom zelf geplaatst. Informatie op de website, via info@zonnestroom.eu, of per telefoon: 020-7165874. Wij zijn een landelijk erkend installateur, en aangesloten bij de brancheorganisatie, Holland Solar.

NovaVolt (Apeldoorn) ontzorgt compleet aanschaf en installatie van zonnepanelen, met after sales inspectie van het systeem na 1 jaar gebruik.

Zelfstroom. Indien u opziet tegen alle rompslomp van het kopen van zonnepanelen kunt u ook overwegen zonnepanelen te huren. Zelfstroom heeft een aardige keuze – vergelijkingspagina over dit onderwerp.

Thuisbaas. Indien u in de Ranfdstad woont en u uw woning energieneutraal wil laten maken, dan ontzorgt Thuisbaas het hele traject voor u. Los van het gas!

avandijk – een interessante advies-site die niet direct met zonne-energie te maken heeft maar als adviesbureau voor bouw- en restauratie wel heel veel links heeft naar allerlei firma’s in het revonatie wereldje. Let vooral op Leveranciers

De Vloerenman – een kleine hulde voor een uitmuntende vakman in IJsselstein die mij adviezen heeft gegeven over vloerbedekkingen die goed passen bij vloerverwarming. Deze firma heeft de keramische vloerbedekking geleverd die fantastisch presteert en die er bijzonder goed uitziet.